Historien bag

studerende med mobiler og opgaver

Solgt til over 1.000 skoler

Telefonrammen er udviklet af gymnasielektor Alexander Strand fra Himmelev Gymnasium, Roskilde. Ideen opstod ud fra et akut behov og er afprøvet siden 2013 med gode resultater. Eleverne har nemmere ved at koncentrere sig, får bedre kontakt til læreren og oplever et bedre socialt og fagligt fællesskab, når telefonen ikke er fysisk tilgængelig i timen og under gruppearbejde.

Den første prototype blev bygget af Alexander i træ og afprøvet som et “eksperiment”. Resultater med forbedrede karakterer i de mobilfrie klasser i 2013 førte til et ønske om en kasse til mobiltelefoner i alle klasser på Himmelev Gymnasium. Herefter blev produktion og salg af Telefonrammen i plast sat i gang.

Telefonrammen er siden solgt til over 1000 skoler i Danmark og udlandet.

En pause fra sociale medier

“Mine elevers brug af deres telefoner er præget af en form for afhængighed, hvor de sociale medier hele tiden skal tjekkes. I første omgang var løsningen at få telefonerne langt ned i taskerne, men på forunderlig vis kom de hurtigt op igen. Så måtte jeg indtage den opdragende rolle frem for den undervisende.” Rune Barløse Jensen, Samfundsfag/Mediefag, Himmelev Gymnasium

Bedre udbytte af undervisningen

“Telefonrammen giver, helt uden anstrengelse, eleverne langt bedre muligheder for at få et udbytte af undervisningen. Samtidig kan jeg se, at eleverne taler mere med hinanden. Om det som foregår i klasserummet, ikke udenfor.” Peter Ibsen Hansen, Kemi/Matematik, Himmelev Gymnasium.

mobil rum med navn
mobilramme i klasselokale med mange telefoner

Bestil telefonrammen til din skole

Til venstre ser du den nyeste version af Telefonrammen, en fleksibel og praktisk kasse til mobiltelefoner. Kassen er af solid genbrugsplast og bliver produceret i Danmark.

Telefonrammen fås i farverne grå og sort – enkeltvis eller i pakker med 10 stk.

Se vores produkter